Denni Masrani
  • Male
  • Katong
  • Singapore
Share

Denni Masrani's Discussions

Tips Kulit Cantik Dengan Teh

Started Oct 9, 2013 0 Replies

 Assalammualaikum,Siapa tak nak kulit cantik mulus persis Rohana Jalil kan? Yelah dah tua-tua tapi kulit macam orang muda. Apakah rahsianya? Namun tips ni bukan dari Rohana Jalil pon. Kini saya ingin…Continue

Tags: Organik, Feshen, Melayu, Fashion, Tanaman

Gifts Received

Gift

Denni Masrani has not received any gifts yet

Give a Gift

 

Denni Masrani's Page

Latest Activity

king king commented on Denni Masrani's blog post Definisi keluarga
"jordan 12, vans outlet, michael kors outlet online, mulberry bags, converse, michael kors, barbour jackets, coach purses, hermes, nike roshe, cheap nfl jerseys, nike air max, louboutin, vans shoes, oakley sunglasses outlet, michael kors outlet…"
May 24, 2016
Lasman Mario liked Denni Masrani's discussion Tips Kulit Cantik Dengan Teh
Oct 14, 2013
Lasman Mario liked Denni Masrani's blog post Tip Penjagaan dan Pemakaian Contact Lenses
Oct 14, 2013
flowergurl liked Denni Masrani's discussion Tips Kulit Cantik Dengan Teh
Oct 13, 2013
flowergurl liked Denni Masrani's blog post Tip Penjagaan dan Pemakaian Contact Lenses
Oct 13, 2013
Nazira Effa liked Denni Masrani's discussion Tips Kulit Cantik Dengan Teh
Oct 10, 2013
aku matrep liked Denni Masrani's discussion Tips Kulit Cantik Dengan Teh
Oct 10, 2013
aku matrep liked Denni Masrani's blog post Tip Penjagaan dan Pemakaian Contact Lenses
Oct 10, 2013
Marsuke Ahamad liked Denni Masrani's blog post Tip Penjagaan dan Pemakaian Contact Lenses
Oct 10, 2013
Marsuke Ahamad liked Denni Masrani's discussion Tips Kulit Cantik Dengan Teh
Oct 9, 2013
Kamsan Amin liked Denni Masrani's blog post Tip Penjagaan dan Pemakaian Contact Lenses
Oct 9, 2013
Denni Masrani posted a blog post

Tip Penjagaan dan Pemakaian Contact Lenses

 Assalammualaikum,Kali ni nak kongsi tip atau cara penjagaan kanta lekap aka contact lenses. Bahaya weh contact lenses kalau tidak dijaga dan pakai dengan betul. Boleh buat seriau. Tapi dari 2006 lagi pengalaman pakai lenses ni tak ada apa masalah lagi. Nikmat mata yang Allah bagi ni kenalah jaga elok-elok kann... Sekali rabak camne? Oke tak nak fikir! Gerun!Casing Lense bersama…See More
Oct 9, 2013
Denni Masrani posted a discussion

Tips Kulit Cantik Dengan Teh

 Assalammualaikum,Siapa tak nak kulit cantik mulus persis Rohana Jalil kan? Yelah dah tua-tua tapi kulit macam orang muda. Apakah rahsianya? Namun tips ni bukan dari Rohana Jalil pon. Kini saya ingin kongsikan Tips Kulit Cantik dengan teh Lipton. Uncang teh jenama lain tak boleh tau. Hikhik. Uncang teh mempunyai pelbagai kegunaan selain bancuh teh petang-petang sambil tengok drama melayu petang-petang.Scrub mukaDengan mengambil isi serbuk teh tersebut, lalu gosokkan lah pada muka sebelum…See More
Oct 9, 2013
Denni Masrani added a discussion to the group Petas Cerpen
Thumbnail

Senyuman semalam

 Leya menyanyi selamba. Liuk badannya mengikut rentak lagu rancak yang dimainkan. Menyanyi sepuas hati bagi meleraikan resah dihati. Lampu mulai hijau. Gelabah Leya untuk menekan brek tangan dengan tenang. Dia tahu diwaktu dalam keadaan gila-gila begini, ketenangan harus diberi agar risiko menyental bontot kereta orang lain adalah tipis.'Aduh siapa pulak telefon waktu macam ni?' getus hati Leya.Telefon yang berdering riang dibiarkan beralun sehingga berhenti sendirinya. Dua tiga kali jugalah…See More
Oct 9, 2013
Denni Masrani joined Kay Hamzah's group
Thumbnail

Petas Cerpen

Kongsi Cerpen anda buat tatapan bersama. Terima kasih...SalamSee More
Oct 9, 2013
Denni Masrani liked Kay Hamzah's group Petas Cerpen
Oct 9, 2013

Profile Information

School
RGS
Faculty/Class
Science

Denni Masrani's Blog

Tip Penjagaan dan Pemakaian Contact Lenses

Posted on October 9, 2013 at 3:28am 0 Comments

 

Assalammualaikum,
Kali ni nak kongsi tip atau cara penjagaan kanta lekap aka contact lenses. Bahaya weh contact lenses kalau tidak dijaga dan pakai dengan betul. Boleh buat seriau. Tapi dari 2006 lagi pengalaman pakai lenses ni tak ada apa masalah lagi. Nikmat mata yang Allah bagi ni kenalah jaga…
Continue

Definisi keluarga

Posted on August 20, 2013 at 1:42am 1 Comment

KELUARGA

Definisi keluarga dapat diuraikan sebagai berikut keluarga merupakan kelompok individu yang dipersatukan oleh ikatan-ikatan perkawinan, darah atau adopsi yang membentuk satu rumah tangga. Anggota…

Continue

Comment Wall (1 comment)

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

At 4:00am on March 7, 2013, Network Admin said…

Welcome To Whazzup-U paige.Cheers

 
 
 

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2017   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service