ABR (Aura Balancer Ridam)   Hasil R&D RIDAM dalam kajian rawatan alternatif sains Islam selama 3 tahun, maka terhasil lah produk rawatan moden yang diyakini (Insyaallah) mampu menyelesaikan pelbaga…

ABR (Aura Balancer Ridam)

 
Hasil R&D RIDAM dalam kajian rawatan alternatif sains Islam selama 3 tahun, maka terhasil lah produk rawatan moden yang diyakini (Insyaallah) mampu menyelesaikan pelbagai masalah dalaman dan luaran individu yang sedang berikhtiar dalam mencari keampuhan ubat yang sesuai.
 
 Hasil Testimoni produk ini, ia telah membantu (dengan izin Allah) menyelesaikan permasalahan berikut:
01.Alternatif rawatan pada penyakit gangguan seperti Sihir, Saka dan gangguan Tafrik
02.Meningkatkan keyakinan diri dan merawat masalah kemurungan
03.Gantian kepada rawatan mandi bunga dan lambat jodoh
04.Merapatkan hubungan kasih sayang antara suami isteri.
05.Rawatan anak nakal dan lembap
06.Meningkatkan daya tumpuan dan proses mengingat
07.Penyelesaian masalah pelajar yang kurang fokus pada pelajaran
08.Mengaktifkan seri wajah dan daya penarik diri dalam perhubungan
09.Sebagai pelaris komunikasi dalam perniagaan
10.Alternatif rawatan Imsomania (sukar tidur)
11.Alternatif rawatan demam
ABR juga dirukyah dengan ayat-ayat Al-Quran dan doa terpilih dengan kriteria berikut:
1.Ayat-ayat Ayatul Ahzab (penghindar gangguan)
2.Ayat-ayat Pemanis Diri dan Pengasih
3.Ayat-ayat Kerezekian
4.Ayat-ayat Penguat Minda
5.Ayat-ayat Pelindung
6.Ayat-ayat Tawakkal
7.Ayat Nabi Zakaria
8.Kepelbagaian jenis Selawat
Bagaimana Menggunakan ABR?
Terdapat pelbagai kegunaan dan kaedah yang boleh dilakukan dengan ABR iaitu:
 
a.Titiskan 7 titik dalam sebaldi air (selain warna merah) dan buat bilasan ketika mandi.
b.Titiskan setitik ABR di jari telunjuk kemudian geserkan dengan ibu jari hingga terasa hangat.
Setelah itu, letakkan muka kedua jari tersebut di tengah antara dua kening dan lurut dua hala ke arah kening kanan dan kiri kemudian naik ke atas sambil berselawat.
c.Titiskan setitik ABR di bawah lidah
d.Titiskan setitik ABR di muka lubang hidung dan tarik nafas sedalam yang mungkin.
e.Titiskan setitik ABR di tapak tangan dan usap dari muka, ubun kepala seterusnya seluruh anggota badan
Formulasi Penggunaan ABR bagi kaedah di atas adalah seperti berikut:
01.Penyakit gangguan seperti Sihir, Saka dan gangguan Tafrik
(a)-pagi & petang , (d)-sebelum tidur , (e)-sebelum tidur
02.Meningkatkan keyakinan diri dan merawat masalah kemurungan (a)-pagi & petang ,
(b)-ketika keluar rumah , (d)-pagi , (e)-pagi & sebelum tidur
03.Gantian kepada rawatan mandi bunga dan lambat jodoh
(a)-pagi & petang , (b)-ketika keluar rumah , (c)ketika keluar rumah
04.Merapatkan hubungan kasih sayang antara suami isteri.
(a)-pagi,petang & sebelum beritiman (d)-sebelum beritiman , (e)-ketika bersama pasangan
05.Rawatan anak nakal dan lembap
 (a)-pagi & petang , (e)-sebelum tidur
06.Meningkatkan daya tumpuan dan proses mengingat
(a)-pagi & petang , (d)-ketika membaca atau dalam pengajian
07.Penyelesaian masalah pelajar yang kurang fokus pada pelajaran
(a)-pagi & petang , (d)-sebelum memulakan pengajian , (e)-sebelum tidur
 08.Mengaktifkan seri wajah dan daya penarik diri dalam perhubungan
(a)-pagi & petang , (b)(c)(d)-ketika keluar rumah
09.Sebagai pelaris komunikasi dalam perniagaan
(a)-pagi & petang , (b)(c)(d)-ketika keluar rumah
10.Alternatif rawatan Imsomania (sukar tidur)
(a)-petang dengan air berisi ais , (d)(e)-sebelum tidur
11.Alternatif rawatan demam
(a)-petang dengan air berisi ais , (d)(e)-sebelum tidur

Views: 35

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service