Slimme samenwerkingsinspanningen hebben bijgedragen tot de wedergeboorte van de klassieke schelpneus en vandaag krijgen we een andere esthetische stijl te zien die rechtstreeks uit het jaren 80-tijdperk van stijl is geïnspireerd. Dit 'Back In The Day'-thema zorgt ervoor dat de Adidas Superstar 80s Korting een eersteklas Bourgondisch suède dragen, terwijl off-white accenten een vintage gevoel geven aan de schelpneus en buitenzool. Gooi in de kleuren off-white over de tussenzool en de kenmerkende shelltoe en de nieuwste samenwerking met Superstar is er een die je absoluut kunt achterhalen. Het is een leeg canvas. Er zijn echter een paar naam-highlights in de Superstar, omdat Gonzales op de zijkant verschijnt terwijl de ingeslagen handletters op de tong en de hielen aankomen.

De NIGO x Adidas Superstar 80s Rood Sale "Pioneer" is voorzien van een all-over print genaamd 'Grand Slam' ontwerp van NIGO en geïnspireerd door zijn liefde voor sportkleding en Americana. Ontworpen door Quickstrike's DJ Clark Kent en Russ Bengtson, heeft de sneaker een premium , ster geperforeerd bovenwerk met camo-accenten op de Three Stripe-branding en op de hieltab. Deze adidas Superstar 80s maakt deel uit van het "City" -pakket. Het is pas laat in februari en de adidas Superstar heeft al een gedenkwaardige terugkeer gehad. Nu het bovenste deel van de slang is terug in dit nieuwe paar "Tribal Blue Snake". Wat dit paar onderscheidt van anderen is het feit dat het bovenwerk is gemaakt van een slangenleer gestructureerd leer.

De Adidas Superstar 80s Blauw outlet is een cultureel icoon sinds Run DMC 3 jaar geleden 'mijn adidas' riep. De levensstijltendensen van dit model zijn nog nooit zo groot geweest, want net in het afgelopen jaar hebben we de klassieke schelp-teen gezien in een "Metal Toe" -uitvoer en een samenwerking in de atmosfeer die ons een glans gaf in de donkere slangenhuidesthetiek. Nu is het bovenste deel van de slang terug in dit nieuwe "Tribal Blue Snake" paar. Gaand de textuurroute, krijgt de fauxhuid dekking een koningsblauwe tint gehele suède accenten GLB dingen weg op de hiel en drie strepen helpen off-white op de shellteen, de voering en de tussenzool. Wat vind je van dit nieuwste paar?

De vernieuwde Adidas Superstar 80s Zwart te koop heeft een schoon wit bovenwerk in leder en de iconische drie stroken in Scarlet Red met het iconische goudfolie Superstar-logo op de zijkant en de tong - een primeur voor de kenmerkende colorway. De collectie bevat een allover "Halo Blue" 3M versie, samen met een volledig tonaal rood en een blauw geperforeerd leren paar. Alle drie de paar zijn gebouwd met de traditionele rubberen neus afwerking, naast suède materiaal op het hielpaneel van het 3M ontwerp. Tonale branding is te zien op de tong en het zijpaneel. Hun samenwerking met Adidas omvat een mooie editie van de iconische Superstar, compleet met alligator-reliëf leer op de hak, en een prachtige metalen Alligator Records lace-lock.

Het is pas laat in februari en de Adidas Superstar 80s Wit Online Bestellen heeft al een belangrijke terugkeer gehad. Slimme samenwerkingsinspanningen hebben bijgedragen tot de wedergeboorte van de klassieke schelpneus en vandaag krijgen we een andere esthetische stijl te zien die rechtstreeks uit het jaren 80-tijdperk van stijl is geïnspireerd. Dit 'Back In The Day'-thema zorgt ervoor dat de adidas Originals Superstar 80s een eersteklas Bourgondisch suède dragen, terwijl off-white accenten een vintage gevoel geven aan de schelpneus en buitenzool. Gooi in de kleuren off-white over de tussenzool en de kenmerkende shelltoe en de nieuwste samenwerking met Superstar is er één die je zeker achter je kunt laten. Dit zijn eigenlijk de Superstar 80s, die vrijwel identiek lijken aan de originele Superstar.

Views: 1

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service