Viime aikoina Manchester Unitedin tähden Bogba on raportoinut useista tiedotusvälineistä. Suhde valmentaja Mourinho on hyvin jännittynyt, Jalkapallo Pelipaidat Manchester Unitedin kuuluisa Ferdinand puhui myös tästä aiheesta haastattelussa. Hän uskoo, että tämäntyyppiset uutiset johtuvat nykyisestä jalkapalloympäristöstä.

"Kun olimme vielä Manchester Unitedissa, Manchester United on ollut toiminnassa monta vuotta ennen kuin saavuimme. Kaikki klubi on rauhallinen. Ongelmana on, että kaikki tapahtuu nyt. Nyt sosiaalinen media tekee asioista erilaisia. Toivon kuitenkin, että nämä asiat ratkaistaan kulissien takana. Bogba haluaa olla Manchester Unitedin paras pelaaja. Hän toivoo menestyvän täällä. "

Myös Bogba itse, Ferdinand on täynnä kiitosta. Hän uskoo, että Manchester United Bogba haluaa olla paras pyrkimys maailmassa: "Tiesin hänet, kun hän oli hyvin nuori. Hän on innokas pidettävä parhaana pelaajana. Tämä on mitä hän haluaa. Joten en kyseenalaista, jos hän haluaa tehdä tämän tai jos hän työskentelee kovasti. Nyt sinun täytyy löytää tasapaino, Ja anna Paidat Manchester United tiukka. Valmentajan on otettava tällainen vastuu. Manchester United Bogba kantaa myös yksilönä. "

Views: 1

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service