Welcome To Horecavoordeel.com

 

Clingfilm- cateringfolie te koop

 

 

Clingfilm- cateringfolie te koop - Koop online Clingfilm- cateringfolie voor de beste prijs. Onze missie is om de beste verpakkingsproducten en schoonmaak oplossingen voor elk bedrijf te bieden.

 

Levensmiddelenretailers verpakken al decennia lang hun producten, zoals groenten en fruit met helder cellofaan of vershoudfolie. Het is een goede manier om een ​​pak appels of druiven te sluiten en te verzegelen terwijl je het nog steeds zichtbaar maakt voor de klant. Elke klant wil zien hoe het fruit of de groenten er uit zien voordat ze het kopen. Het enige probleem was dat het personeel de pakketten met de hand moest verzegelen en het zou vele uren duren om een ​​partij te voltooien. Aambeeldwikkelmachines zijn gunstig voor de voedingsindustrie omdat het de verpakkingstijd verkort.

Clingfilm- cateringfolie te koop

 

De aambeeldwikkelmachines zijn handige eenheden. Er zijn 2 eenheden om uit te kiezen, namelijk de 380MM en de 500MM-opties. Beide units zijn geschikt voor voedingsdistributeurs die veel fruit, groente of andere voedselproducten willen verpakken. Deze machines gebruiken een grote rol cellofaan om de voedselpakketten af ​​te dichten. U kunt geld besparen door deze rollen in bulk te kopen als u de machine dagelijks gebruikt. Elke eenheid heeft een maximale rolcapaciteit van respectievelijk een rol van 380 millimeter en een rol van 500 millimeter. Als je de neiging hebt om de machine meer te gebruiken of voor grotere pakketten, dan is de rol van 500 millimeter de betere optie. Als u kleinere pakketten verpakt, is de 380 mm-roloptie beter geschikt.

De aambeeldwikkelmachines zijn lichtgewicht en draagbaar, zodat u deze overal in uw winkel kunt gebruiken. Deze horeca-apparatuur kan gaan naar waar de productvoorraad zich bevindt, in plaats van de producten naar de machine te brengen. De 380MM-eenheid weegt slechts 6 kilogram en de 500MM-eenheid weegt 7 kilogram. Iedereen kan deze wikkelmachines optillen en dragen. Bovendien zijn ze ook niet groot, met machinematen van 463 x 670 x 158 millimeter voor de 380 mm-eenheid en 583 x 670 x 158 millimeter voor 500 mm-eenheden.

Clingfilm- cateringfolie te koop

 

Met de aambeeldwikkelmachine kunt u aardbeien, druiven, bananen, sinaasappels, champignons, kaas, uien, paprika's en in blokjes gesneden fruit of groenten verpakken. Het kan worden gebruikt in supermarkten met een gedeelte verse producten, door boeren die hun eigen producten verpakken, en door slagerijen die het kunnen gebruiken om vleesverpakkingen te sluiten. Deze machine kan deze pakketten in een veel sneller tijdsbestek verpakken dan met de hand zou kunnen.

 

De Anvil Wrapping Machine is een zeer handige horecamachine die door iedereen in de levensmiddelenbranche kan worden gebruikt. Het is licht, draagbaar en maakt het inpakken tot een efficiënt en snel proces.

 

CaterWeb heeft een volledig assortiment van commerciële keukenproducten in voorraad en we bieden zelfs gratis demonstraties aan, evenals hands on training indien nodig. Bezoek onze website voor toegang tot onze online winkel of we verwelkomen u graag om onze nieuwe showroom te bezoeken.

 

We zijn voortdurend bezig om ons assortiment uit te breiden. Bent je op zoek naar iets wat niet op de website staat of heb je vragen of opmerkingen? Laat een berichtje achter en wij komen er zo snel mogelijk bij je op terug. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen op 0255 756 356

 

Visit for More information :- https://www.horecavoordeel.com/nl/plastic-folie/1636-plastic-folie-30x300-refill-3rol.html

 

 

 

 

 

 

Views: 3

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service