Kuinka paljon parempi seksiseuraa, mukaan psykologia

Tutkimuksen kauneus, suostuttelua, ja mitä tekee kumppanuuksilla työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating apps.

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon haaste etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimässä), et ole ainoa.

Istuin Proving ground data on havainnut, että vaikka ihmisten määrä käyttää seksiseuraa palveluihin kasvaa ja osa ihmisistä olettaa, että se on hyvä keino konferenssi ihmiset kasvaa-suurempi kuin 3. yksilöiden että raportti on-line dater ole itse mennyt pois henkilön kanssa, he


seksia.net ovat todella tyytyväisiä online.

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, kätevästi esti, toteaa Harry Reis, PhD, Psykologian Professori sekä Dekaani on Opettaja Arts, Sciences, and Design, University of Rochester. "On vanha sanonta, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-sekä uskon, että todella käyttää seksiseuraa."

Reis tutkimuksia sosiaalinen vuorovaikutus ja tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä sekä läheisyys meidän yhteyksiä. Hän coauthored 2012 arvostelu lyhyt artikkeli, joka tutki vain, miten psykologia voi selventää useita seksiseuraa dynamiikkaa.

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on erilainen kokous-henkilön todellinen elämä ... ja jotenkin se ei ole. (Reis kertoo, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoittamaan "online-kokous," onko se dating verkkosivuilla tai dating sovellus.).

"Yleensä tiedot, jotka koskevat heitä, ennen kuin te itse asiassa tyydyttää," Reis sanoo ihmiset tapaat verkossa. Sinun olisi pitänyt tarkistaa lyhyt-tili tai sinun on ehkä ollut suhteellisen huomattavia keskustelut viesti tai sähköposti.

Ja myös samalla tavalla, kun hän täyttää henkilö offline-tilassa, et voi tietää, paljon yksityiskohtia, että yksittäiset etuajassa (kuten silloin, kun olet valmis jopa läheinen ystävä) tai voit tietää todella vähän (jos, jotta väite, voit mennä ulos jonkun kanssa, oletko tyytyväinen lyhyesti baarissa).

"Ehdotuksen takana seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen konsepti", toteaa Lara Hallam, tutkija, Department of Vuorovaikutus Tutkimus-Opintoja College of Antwerp, jossa hän on tekemisissä hänen PhD-yhteys tutkimuksissa. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus tutkimuksessa todettiin, että ikä oli vain luotettu ennustaja, mitä tehdään verkossa daters todennäköisesti todella tyydyttää.).

"Ihmiset ovat itse aina hyödyntää välittäjien, kuten äidit, ystävät, papit, tai heimo osallistujat, löytää sopiva kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa vaihtelee tekniikoita, jotka menevät kauemmaksi ovat kerrokset nimettömänä mukana.

Jos tapaat jonkun, käyttämällä ystävä tai perheenjäsen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on siten hyödyllistä vahvistaa erityisiä ominaisuuksia, jotka koskevat jonkun (fyysinen ulkonäkö, arvot, yksilöllisyys ominaisuuksia, ja niin edelleen).

Kaveri ei välttämättä saada se oikea, kuitenkin he ovat edelleen asettaa sinut jonkun kanssa, he olettavat, voit, kuten, Hallam sanoo. "Online daters edelleen internetissä tuntemattomien, kunnes he tehdä päätös täyttää offline-tilassa.".

Samoin kuin on olemassa erityisiä asioita henkilö ja potentiaalinen kumppani, että et vain voi löytää ulos alkaen profiili tai puhua verkossa, Reis lisää: oletteko vuorovaikutuksessa hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa?

"Niitä asioita, jotka oikeastaan väliä, kun se liittyy saada yhteys toimi vain ole tarjolla profiili", Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen psykologinen tuki, että tällaisia käsitteitä ovat erittäin tärkeitä kumppanuuksia, ja myös ovat ennustajat suhde menestys, hän pitää mielessä.).

seksiseuraa on keino avata ovet täyttävät sekä päivämäärä ihmisiä, Reis toteaa. Ja jotain sovelluksia, ja myös sivustot ovat menossa niiden kanssa on, että kapasiteetti yksinkertaisesti auttaa sinua täyttämään jopa enemmän yksilöitä.

Vaikka on olemassa rajoitettu kliinisissä tutkimuksissa, jotka ovat todella erityisesti arvioida seksiseuraa lopputulos, on vuoden tutkimus miksi kumppanuuksien toiminta ja myös se, mikä ajaa ihmiset yhteen alkuperäisen alueen.

"Paljon, mitä voimme todeta koskevat seksiseuraa tutkimus on todella extra theorizing eri muunlaisia tutkimuksia," Reis sanoo.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine kirjan, jota varten hän ja hänen coauthor ajatellut lähes 4000 tutkimukset koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tiede, ja myös muita tekniikoita löytää nopeasti joukon standardeja, miten luoda tilin, miten valita puvut, sekä tarkalleen miten tulla lähelle on-line vuorovaikutusta.

Perustamisesta dating profiili tietty menetelmä ei ole ehdottaa takaus täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry on tutkijat toimittavat joitakin viitteitä siitä, miten jakaa tietoa oman ja vain, miten valita, että ottaa riskin. "On pieniä vivahteita, jotka voivat tukea", hän sanoo.

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri ballgame konferenssista henkilö itse elämän-ja myös jollain tapaa se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä vihjata "on-line kokouksessa," onko se kautta dating verkkosivuilla tai dating sovellus.).

Asettaminen dating huomioon erityisesti tarkoittaa, ei ole millään merkitsee tae täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Views: 17

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service