Lue vinkkejä löytää panoseuraa netistä

Lue vinkkejä löytää panoseuraa netistä

Ensinnäkin, ymmärtää, että et ole yksin.

Internetissä panoseuraa vain tekeytyy yksinkertaisempi tapa päivä-vielä se ei ole jatkuvasti tilannetta. Onneksi on, että sinulla ei ole baari, jossa on potentiaalia täyttää 20 naista; online on olemassa lukuisia tyttöjä. Voit selata ja myös tyydyttää tyttö, olet jatkuvasti etsivät baarissa-mutta sinun täytyy löytää hänet ensin verkossa.

Ja sinulla on halua oppia joitakin rohkeus. Usein se on paskaa, kuten nähdä "kuu" sekä useita kertoja niin, että vastaus "Mitä isompi, aurinko tai kuu?" Joskus se on tumma, emotionaalinen, "mitä järkeä tässä on" paskaa.
Jokainen nyt ja sitten, mies pimeässä paikassa varmasti tosi paskamainen olo ja lähetä minulle sähköpostia. Se menee jotain, kuten tämä:

"Olen yrittänyt useita panoseuraa internet-sivustot, kuitenkin ei koskaan saada mitään. Ei päivämääriä, mitä pari reaktioita saan johtaa ei ole paikka, tai minun pitää tehdä kaikki työ ja ne edistävät vain vähän keskustelua. Olen yksinkertaisesti niin törkeitä, että aion heittää minun tabletti tietokone ulos ikkunasta."

"Todellisuudessa, en saada vähän mahdollisuuksia tyydyttää jonkun ja myös minun ahdistus saa minut sosiaalisesti seksia.net epämukavaa."

"Naaraat ovat vain toi hyvän näköinen miehillä paljon kuin miehet piirretään suuri näköisiä naaraita. Älkää ymmärtäkö minua väärin, en usko, että hahmo kysymyksiä, yksilöiden, kuitenkin, se on lisäksi fyysistä näyttää."

"Näyttää naiset ovat kiinnostuneita vain esiintymisiä sekä käteisellä."
Mitä sanon näille ihmisille, ja myös sen, mitä haluan sanoa, on:

Jos olet ahdistunut, että olet roikkuu noin jotain, joka ei ole "maksaa pois" ... taukoa! Sinun todella tuntea parempi kun olet sijoittaa teidän energiaa ja aikaa takaisin osaksi alueet elämässäsi, jotka tekevät sinusta tuntuu hyvältä! Jos se todella tuntuu lyömällä päätäsi vs. lohko seinä, älä viettää aikaa verkossa.

On olemassa useita muita tapoja täyttää naisilla. Ilmoittaa kavereiden sekä perheen kanssa, että olet kiinnostunut saamaan perusti (mukaan muutamia keskeisiä suuntaviivoja, perustettu). Huomaat, että kun sinulla ei ole kaikkia munia yhteen koriin, olet vähemmän vihainen Ottelun samoin kuin Tinder.

Jos olet tällä hetkellä yrittää elää elämääsi offline sekä saada noin-- rekisteröitymällä MeetUps, joten upouusi kaverukset, hoitaa vanhoja ystäviä, jatkaa harrastukset sekä intohimoja, olla mukana oman kirkon tai paikallisten järjestöjen ja myös alueen joukkueet-- pitää tehdä näitä asioita. Nämä ovat kaikki asioita, jotka tekevät sinulle, että olet, jotka tekevät sinut onnelliseksi myös silloin, kun sinulla ei ole kumppanuutta, tai kun asiat saada vaikeaa monilla muilla elämän alueilla.
Muista, että olet sekä verkossa panoseuraa eivät ole yksiavioinen.

Katso tätä jos olet todella tuntea stressiä ja ahdistusta tai poikkeuksellisen epämiellyttävä sosiaalisissa tilanteissa. Voit luoda kykyjä hallita sekä parantaa sosiaalisia kokemuksia. Löytää henkilö riippuu puhua tästä-- neuvonantaja, pappi, terapeutti, hyvä ystävä-joku, joka varmasti hyödyllistä, joka varmasti auttaa sinua katsomaan menetelmiä voit käyttää, kasvaa, ja voittaa nämä esteet.

Sinnikkyys on epämukavuutta perseeseen, sekä kovaa työtä on vaikeaa-kuitenkin uskon, että on reseptiä.

Työtä teet tällä hetkellä tuntuu hyvältä oman ja myös luoda elämää, sinun ilo on mitä vahvistetaan sinua niin paljon kuin rakentaa kiinteitä yhteyksiä oikea yksilöitä, jotka kestävät eliniän.

Usein ihanteellinen tapa eteenpäin on taas pois päältä.
Tarjota oman hyväksynnän keskittyä rakentamaan elämää, että voit arvostavat aikaa.

Emme voi hallita, miten muut reagoivat meihin. Houkuttelevuutta on jatkumo ja myös se trendejä suotuisa, kun HALUAMME, että meillä on, yritä parantaa asioita emme pidä, sekä raja itseämme ihmisten kanssa, jotka arvostavat meitä, joilla niitä tärkeimpiä ominaisuuksia.

Kyllä. Tämä tasapeliä. Kuulen teidän pettymys. Sekä olen samaa mieltä kanssasi: online panoseuraa ON pääasiassa pinnallinen paikka. Panoseuraa yleensä on toiminut, joilla on korkea tunteet ja alhainen logiikkaa.
Siksi se on niin tärkeää, että me:
1) Älä anna online panoseuraa ole lopussa kaikki-on-kaikki meidän rakkaus elämään,
2) Työ on varma itsensä, itsestään tietoinen henkilöille, jotka, kuten itse, ja ei tarvitse muiden vahvista meitä, ja myös
3) Elää elämäämme todellista maailmaa, jossa voimme valita investoida meidän energiaa ja aikaa ihmisten kanssa, jotka nostaa meidät ylös, tehdä työtä ja arvostaa harrastuksia, jotka rakentaa itseluottamusta ja myös parantaa ilo elämässämme, samalla kun se on avoin täyttää oikea henkilö meille.

Varmasti, on-line panoseuraa on fiksoitunut pinnallinen, mutta se voi myös olla laite, joka auttaa meitä paikantamaan enemmän hyviä yksilöitä kuin me haluamme elämäämme-- jotka halu pysyä elämässämme. Se voi olla nautittavaa tapa tyydyttää brändi-uusia yksilöitä.
Jos internetissä panoseuraa ei ole nautittavaa sinulle, tai jos se tekee sinusta tuntuu "vähemmän kuin" millään tavalla, älä investoida aikaa on!

Että, ja saada offline, milloin haluat!

Sinun todella tuntea parempi kun olet sijoittaa aikaa sekä energiaa takaisin oikealle paikoissa elämäsi, jotka tekevät sinusta tuntuu hyvältä! Älä investoida aikaa verkossa, jos se tuntuu silmiinpistävää pääsi versus tiili seinän pintaan.

Online panoseuraa juuri tekeytyy kuin helpompi tapa tasalla. kuitenkin, että ei ole jatkuvasti esimerkiksi. Erinomainen uutinen on, että sinulla ei ole baari, jossa mahdollinen tyydyttää 20 naista; verkossa on miljoonia tyttöjä. Voit selata sekä tavata nainen, olet jatkuvasti etsivät baarissa-mutta sinun täytyy löytää hänet verkossa.

Olet älykäs, hauska, tietoinen henkilö, jolla on paljon käyttöä. Siellä on paljon ihmisiä, jotka ovat niin kiitollinen siitä, että sinulla on ne top ominaisuuksia (itselleni on joukossa). Uskon sinun tulee täyttää joku ihana, onko se on-line tai off.
Olen olettaen, jotka koskevat sinua ja olen täällä sinua varten.

Views: 8

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service