Espanjassa ja Venäjän Jalkapallo Pelipaidat MM-kisoissa kahdeksas finaali, Se on tarkoitettu historialliseksi historiaksi. Tämä kampanja ei ole vain ensimmäistä kertaa tässä MM-kisassa ylitöitä varten. Se oli myös neljäs kerta, kun korvaus tehtiin MM-kisoissa.

Pelaajien fyysisen kuntokyvyn ja fyysisen terveyden suojelemiseksi, Jalkapallo-sääntöihin on tehty myös humanisoituja muutoksia korvaavalla alalla. Tärkeintä on, että ylitöissä oleva joukkue voi vaihtaa vielä yhden henkilön. Eli korvaamalla neljäs pelaaja. Tällä tavoin peli vältetään, kun peli on lukkiutunut säännöllisin väliajoin. Joukkueen valmentajat vaalivat korvausten määrää käsiinsä. Lopulta ei korvata. Aikaisemmin nämä säännöt olivat Englannin FA Cupissa. Saksan cupin ja America's Cupin ja muiden tapahtumien on alkanut käyttää.

Espanjan ja Venäjän välinen ottelupeli on kolmanneksi maailmanmestaruuskilpailu. Edelliset kaksi peliä olivat Ranskan 4-3 Argentiinan poistaminen. Uruguay 2-1 voitti Portugalissa Molemmat pelit ovat voittaneet 90 minuuttia. Espanjan ja Paidat Venäjä välinen peli on hyvin huolestuttavaa. Molemmat joukkueet tulivat 1-1 säännölliseen aikaan. 97 minuuttia Venäjä teki korvaamistarkistuksen Ye Luoxin korvasi Kuzyayevin. Tämä on neljäs kerta, kun maailmanmestaruuskunta on muuttunut ensimmäistä kertaa historiassa.

Views: 1

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service