Kolmannella kierroksella Valioliigan, Arsenal 3-1 päinvastoin voittaa West Ham United, On voittanut ensimmäisellä kaudella Premier-liigan alusta lähtien uudella kaudella. Mutta Arsenalin keskikenttäpelaaja Jalkapallo Pelipaidat Ozil ei näkynyt joukkueen rosterissa. Aiemmin jotkut tiedotusvälineet väittivät, että se johtui vammoista. Mutta se ei näytä olevan asia, uutisten mukaan, Ozil ja valmentaja Emily olivat riidellä koulutuksessa.

Sanottiin uutisissa, Özilillä oli Emeryn kanssa kiista perjantaina. Ja jätä. Viesti kirjoitti: "Ozil ja päävalmentaja Emeri ovat kiistelleet tämän viikon koulutuksen aikana. Hän huusi ja lähti ulos, Sitten minut poistettiin suuresta listasta tänään. "

Tämä tapahtui päivää sen jälkeen, kun Emery teki Ozilista yhden joukkueen viidestä kapteenista. Hän korosti, että Özil kuuluu Arsenalin perheeseen. Mutta myös uskovat, että Paidat Arsenal Özilin on opittava käsittelemään ulkopuolisia kritiikkiä: "Olemme täällä auttamassa häntä. Olemme hänen perheensä, Arsenal on hänen kotinsa. Uraamme, Valmentajana ja pelaajana, Meitä kritisoidaan. "

Views: 1

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service