Ramos voitti Mestarien liigan kolme peräkkäistä mestaruuskilpailua

Silmissä Real Madrid kapteeni Ramos, Jos Liverpool lyö Liverpoolia kolme peräkkäistä mestaruuskilpailua, Sitten Jalkapallo Pelipaidat Real Madrid määrittelee aikakauden. UEFA: n haastattelussa, Ramos sanoi: "Me kaikki tiedämme, mikä on Mestarien liigan finaalissa. Olemme osallistuneet useita kertoja viime vuosina. Tiedämme myös, että tämä on hieno tilaisuus. Meidän on keskityttävä Koska kaikki yksityiskohdat voivat määrittää pelin. Voiko voittaa Mestarien liigan uudelleen Tämä on unelma ja kunnianhimo. Mutta en tiedä, miltä tuntuu kolmesta peräkkäisestä vuodesta. "

Ramos on voittanut kolme Mestarien liigan osaketta. Hän puhui myös maun voittamisesta mestaruuden. " Kun erotuomari pysäytti pelin, Sinulla saattaa olla vähän aikaa ajatella, Oma yksinäinen elämäsi pelaaja, Niin monia matkoja, niin monta hotellielämää, Et voi viettää paljon aikaa perheen ja lasten kanssa. Joten tässä hetessä muistutetaan ympärillänne olevista ihmisistä, Ne, jotka kaipaan. Sinun täytyy muistaa, että se on uhraus ja kamppailu. Olkoon pelaaja ja anna sinun saavuttaa tämän hetken. Minun näkökulmastani minulla on kunnia olla kapteeni. Muistan kaikki asiat, Koska kaikki on hyödyllistä, Auta minua tekemään parhaani. "

Tietoja Paidat Real Madrid Mestarien liigan kiertueella, Ramos sanoi: " Leikkaa nämä vastustajat, Se on yksi vaikeimmista ns. Meille on myös palkittu kovaa työtä. Mestarien liigan loppuotteluun. Ottaen huomioon, että poistimme suuret suosikit kuten Pariisi, Juventus ja Bayern, Tämä tekee Real Madridista vahvemman Riippumatta koko tai henkisestä näkökulmasta, Ei ole epäilystäkään siitä On vaikeaa päästä tavata Real Madrid. "

Views: 17

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service