Kaksi päivää sen jälkeen, kun Venäjän jalkapallon maailmanmestaruuskilpailu on ohittanut viimeiset neljä ottelua. Jalkapallo Pelipaidat Ranskan joukkue ja belgialainen joukkue tulevat ensimmäiseksi näkyviin. Ne tapetaan Pietarin stadionilla. Kilpailemaan lippua pääsemään finaaliin. Kuitenkin viimeisessä koulutuksessa, Nerokas poika Mbapp oli yllättäen poissa. Tämä johti myös spekulaatioon ulkomaailmasta. Kuitenkin ranskalainen valmentaja Deschamps kertoi nopeasti lehdistölle: Kaikki tärkeimmät toimijat voivat osallistua Belgian kilpailuun.

Viimeisessä koulutuksessa, Yhteensä neljä pelaajaa ei toiminut suurimman osan joukkueesta. Mbape: n lisäksi on Pawar, Kanter ja Mendi. Pawar ja Kanter tulivat harjoittelupaikalle. Mutta vain käynnissä koulutus, Ei toiminut koko tiimin kanssa, On selvää, että he ovat vain toipumassa. Sen sijaan Mbape ei tullut harjoitteluun. Se näyttää olevan vieläkin huolestuttavaa.

Ilmapiiri Ranskassa on myös hyvä. Jokainen voi kohdata tulevat semifinaalit rentoon asenteeseen. Juuri 9. heinäkuuta, Mendi lähetti myös sosiaalisen median hauskan kuvan. Meidän täytyy kiusata Mbabe, joka nukkuu. Näyttäisi siltä, että ilmapiiri ennen Paidat Ranska sotaa oli melko hyvä.

Views: 8

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service