Ronaldon elämän ja kuoleman taistelut ovat tavanneet hänen entisen opettajansa

Iran on aikeissa kilpailla Jalkapallo Pelipaidat Portugalin kanssa ryhmäkelpoisten oikeuksien kanssa. Jos he pelaavat vastustajaa, Menestyy menestyksekkäästi B-ryhmästä. Ennen ottelua Iranin valmentaja Queiroz antoi pelaajille 3R mantraa. Hän sanoi Portugalissa, Tiimin on osoitettava kunnioitusta, todellisuutta ja romantiikkaa.

Iranin joukkueella on tällä hetkellä 3 pistettä. He löivät ensin Marokko 1-0. Sitten 0-1 menetti Espanjaan. Kun otetaan huomioon ryhmän tilanne, Queiroz sanoi: "Voit seistä täällä, Silti on tilaisuus kamppailla unessa, Tämä on kunnia. Olemme edelleen täynnä toivoa, Jos et voi edetä, Se on historiallinen läpimurto! "

Queiroz puhui portugalilaisesta: " Paidat Portugali on yksi suosikeista voittaa. Se on myös yksi suosituimmista joukkueista. Joten pelikonseeni on kunnioittaa vastustajia, Tunnista todellisuus ja pysy romanttisena. Portugali ei ole täällä menettämässä. Mutta työskennellä kovasti oman arvokkuutensa puolesta, Olen ylpeä Portugalista! "

Views: 0

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service