Se ei ole jatkuvasti erittäin helppoa seksiseuraa ja tässä on syy

Tutkimukseen on hyvä näyttää, suostuttelua, sekä se, mikä tekee ihmissuhteista työ voi ilmoittaa meille paljon koskevat tarkalleen miten käyttää dating sovelluksia.

Jos seksiseuraa tuntuu http://seksia.net/ ratkaisematon palapeli etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimässä), et ole ainoa.

Istuin Research Center tiedot on havainnut, että huolimatta siitä, että useita henkilöitä käyttäen seksiseuraa palveluihin kasvaa ja osa ihmisistä, jotka ajattelevat, se on hyvä tapa tavata ihmisiä kasvaa-jopa yli kolmannes yksityishenkilöiden että raportti on internetissä dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa, he ovat tyytyväisiä online.

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, helposti esti, väittää Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian ja myös Dean on Opettaja Arts, Sciences, ja myös Suunnittelu, University of Rochester. "On vanha sanonta, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-- ja luulen, että todella käyttää seksiseuraa."

Reis tutkimukset sosiaalisen viestinnän ja myös muuttujia, jotka vaikuttavat määrä ja läheisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 suosittelu artikkeli, joka arvioi, kuinka psykologia voi selittää muutamia seksiseuraa dynamiikkaa.

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri tilanne konferenssi joku todellisuudessa. ja jotenkin se ei ole. (Reis mainitsee, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Teemme termin viittaavan "internet conference," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

"Sinulla on yleensä niitä koskevat tiedot ennen olet todella täyttää," Reis valtiot, jotka koskevat yksilöiden tapaat verkossa. Saatat olla kassalla lyhyt profiili tai olet ehkä ollut melko merkittäviä keskusteluja käyttämällä teksti-tai e-mail.

Sekä samalla tavalla, kun hän täyttää henkilö offline-tilassa, et voi tietää paljon infoa, että yksittäiset etukäteen aikaa (kuten kun olet saanut set up jonka ystävä) tai voit tunnistaa hyvin vähän (jos, jotta valtion, voit mennä ulos henkilö olet tyytyväinen lyhyesti baarissa).

"Konsepti seksiseuraa ei ole uusi ajatus", sanoo Lara Hallam, tutkija, Department of Vuorovaikutus Tutkimus-Opintoja College of Antwerp, jossa hän huolehtii hänen PhD vuonna suhde tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimusta, joka sijaitsee ikä oli vain luotettava forecaster, mitä on tehty on-line daters todennäköisempää itse koota.).

"Ihmiset ovat aina hyödyntää välittäjien, kuten äidit, hyviä ystäviä, clergymans, tai heimon jäsenet, löytää sopiva kumppani," Hallam väittää. Mistä seksiseuraa eroaa lähestymistapoja, jotka menevät pidemmälle taaksepäin, ovat kerrokset nimettömänä mukana.

Jos tapaat jonkun, kautta ystävä tai perheenjäsen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on keino hyödyllistä tarkistaa tiettyjä ominaisuuksia, jotka koskevat jonkun (fyysinen ilme, worths, persoonallisuuden tyyppi, ja enemmän).

Hyvä ystävä ei välttämättä saada se oikea, kuitenkin he silti luoda sinulle henkilö, he uskovat olet, kuten, Hallam väittää. "Online daters pysyä verkossa tuntemattomia ihmisiä, siihen asti, kunnes he päättävät tavata offline.".

Ja on olemassa erityisiä asioita yksilön ja myös mahdollinen kumppani, että et vain voi selvittää, alkaen profiili tai puhua verkossa, Reis lisää: oletteko vuorovaikutuksessa hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa?

"Niitä asioita, jotka todella väliä, kun se kuuluu tehdä suhteemme toimimaan vain ole tarjolla tilin," Reis toteaa. (Tutkimus tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimuksen tuki, että tuollaiset periaatteet ovat tarpeen kumppanuuksia, ja ovat ennustavia yhteys menestykseen, hän toteaa.).

seksiseuraa on tapa avata ovet täyttämään ja myös päivämäärä ihmisiä, Reis sanoo. Sekä yksi kohta sovellukset ja myös sivustot ovat menossa heille on, että kyky yksinkertaisesti tukea sinua nauttia enemmän yksilöitä.

Kun on vähän tieteellisiä tutkimuksia, jotka ovat tosiasiallisesti erityisesti tutkinut seksiseuraa tuloksia, on vuosikymmenten tutkimus siitä, miksi kumppanuuksia liikunta ja myös mikä ajaa ihmiset yhteen alkuperäisen paikka.

"Suurin osa mitä voimme vaatia koskevat seksiseuraa tutkimus tutkimus on itse asiassa enemmän theorizing muista lajitella tutkimuksia," Reis sanoo.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor ottaa huomioon lähes 4000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tieteellinen tutkimus, sekä muita self-valvontaa löytää nopeasti joukon standardeja, miten perustaa tilin, vain miten pick-otteluissa, sekä tarkalleen miten tulla lähelle internet-viestinnän.

Asettaminen dating huomioon erityinen menetelmä on suinkaan takuu kokous elämäsi rakkaus. Chaudhry on tutkijat toimittavat joitakin suuntaviivoja siitä, miten jakaa tietoa itsestäsi ja myös miten valita, kuka ottaa mahdollisuus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri ballgame konferenssista joku tosielämässä-sekä jollain tapaa se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoittamaan "on-line kokouksessa," onko se kautta dating web-sivuston tai dating sovellus.).

Luoda jopa dating huomioon tietty menetelmä ei ole ehdottaa takaus täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat tukea", hän sanoo.

Views: 411

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service