Tämä on mitä sinun pitäisi tehdä, löytää panoseuraa netistä

Internetissä panoseuraa vain tekeytyy vähemmän monimutkainen tapa päivä-mutta se ei ole aina tilanne. Onneksi on, että sinulla ei ole baari, jossa on mahdollista tyydyttää 20 hyvät; verkossa sinkkunaiset Tampereon miljoonia naisia. Voit selata ja täyttää nainen, olet aina etsimässä bar-mutta sinun täytyy löytää hänet verkossa.

Ymmärtää, että et ole yksin.

Ja myös sinun täytyy olla valmis kahlata vähän kamaa. Joskus se on paskaa, kuten nähdä "kuu" liian paljon kertaa, koska vastaus "Mitä isompi, kuun tai auringon valossa?" Joskus se on tumma, henkinen, "mikä on tekijä tämän" paskaa.
Joka niin usein, henkilö pimeässä paikassa varmasti todella paska tunne ja myös lähettää minulle sähköpostia. Se menee jotain, kuten tämä:

"Todellisessa maailmassa, haluan saada pari mahdollisuudet tyydyttää henkilö, ja minun stressi ja ahdistus saa minut sosiaalisesti epämukavaa."

"Olen kokeillut useita panoseuraa internet-sivustot, kuitenkin ei koskaan saada mitään. Ei päivää, mitä muutaman reaktioita saan johtaa ei ole paikka, tai minun täytyy tehdä kaikki työt ja myös ne edistävät vain vähän keskustelua. Olen niin törkeä, että en halua heittää minun tabletti tietokoneeseen mennyt."

"Naaraat ovat vain vedetään hyvännäköinen kaverit samanlainen kaverit ovat houkutelleet erinomainen etsivät naiset. Eivät saa minua väärin, en usko, että yksilöllisyys on ihmisille tärkeää, mutta se on lisäksi fyysinen ulkonäkö."

"Näyttää naiset ovat vain ajatella esiintymisiä ja rahaa."
Mitä sanon näille miehille, ja myös mitä haluan sanoa, on:

Joissakin tapauksissa hienoin tapa edetä on peruutettava.
Antaa oman luvan keskittyä kehittämään elämää, että voit arvostavat aikaa.

Jos olet jo yrittää elää elämääsi offline ja myös saada ympärillä-liittymällä MeetUps, joten upouusi kaverukset, hoitaa vanha läheisiä ystäviä, etsivät teidän etuja ja myös harrastuksissa, olla mukana oman kirkon tai naapuruston järjestöjen ja naapuruston ryhmien-- ylläpitää, joka tekee näitä asioita. Nämä ovat kohtia, jotka tekevät sinulle, että olet, että tehdä sinulle tyytyväinen, vaikka sinulla ei ole yhteyttä, tai kun pistettä saada haastavia monilla muilla elämän alueilla.
Pidä mielessä, että sinun ja myös internetissä panoseuraa eivät ole neitseellinen.

Tiettyjen, verkossa panoseuraa on fiksoitunut pinnallinen, mutta se voi lisäksi olla laite, joka auttaa meitä löytämään lisää hyviä ihmisiä haluamme elämäämme-- jotka aikovat pysyä elämässämme. Se voi olla hauska tapa nauttia upouusi ihmiset.
Jos on-line panoseuraa ei ole nautittavaa sinulle, tai jos se tekee sinusta tuntuu "vähemmän kuin" millään tavalla, älä investoida aikaa on!

On olemassa muita keinoja tyydyttää naisia. Kerro teidän läheisiä ystäviä ja perheenjäseniä, että olet kiinnostunut saamaan perusti (mukaan muutamia keskeisiä suuntaviivoja, perustettu). Huomaat, että kun sinulla ei ole kaikkia munia yhteen koriin, olet vähemmän vihainen Puku ja myös Tinder.

Katso tätä jos sinusta tuntuu, ahdistus tai uskomattoman hankala sosiaalisissa tilanteissa. Voit vahvistaa taitoja käsitellä ja parantaa sosiaalisia kokemuksia. Löytää joku, et riippuu puhua tästä ... neuvonantaja, pappi, asiantuntija, pal-- kuka tahansa henkilö, joka on hyödyllistä, jotka auttavat sinua katso menetelmiä voit käyttää, kasvaa, ja päästä eroon näistä haasteista.

Emme voi hallita tarkasti, miten muut reagoivat meihin. Hyvä ulkonäkö on jatkumo ja myös sen kuvioita positiivinen, kun ME, kuten keitä me olemme, yrittää parantaa asioita, joista emme pidä, ja myös surround itseämme ihmisten kanssa, jotka arvostavat meitä, joilla on nämä ominaisuudet.

Kyllä. Tämä on syvältä. Kuulen teidän stressiä. Sekä olen samaa mieltä kanssasi: online panoseuraa ON pääasiassa pinnallinen sijainti. Panoseuraa kokonaisuudessaan on yhteistyötä korkea tunteita sekä vähentää logiikkaa.
Siksi se on niin tärkeää, että me:
1) Älä anna on-line panoseuraa ole lopussa kaikki-on-kaikki meidän rakkaus elämään,
2) Työ on itsevarma, itsenäinen henkilöitä, jotka, kuten itse, ja ei tarvitse muita vahvista meitä, sekä
3) Elämme todellisessa elämässä, missä voimme valita investoida energiaa ja aikaa ihmisten kanssa, jotka nostaa meidät ylös, tehdä työtä ja myös nauttia harrastuksissa, joka rakentaa luottamusta sekä parantaa ilo elämässämme, samalla kun se on avoin kokous henkilö meille.

Kärsivällisyys on harmi, sekä kova työ on haastava-mutta uskon, että on reseptiä.

Työtä teet tällä hetkellä todella hyvä mieli oman ja tuottaa elämää, voit nauttia on mitä vahvistetaan oletko noin rakentaa vahvoja kumppanuuksia ihanteellinen ihmiset, jotka kestävät elämän ajan.

Jos olet pettynyt siihen, että olet investoida aikaa jotain, joka ei ole "maksaa pois" - tauko! Tunnet olosi paremmaksi, kun olet sijoittaa teidän energiaa ja aikaa takaisin, suoraan paikkoja sekä oman elämän, joka tekee sinusta todella tuntuu hyvältä! Älä roikkua ulos verkossa jos tuntuu siltä, silmiinpistävää pääsi versus tiili seinän pintaan.

Että, ja saada offline, milloin haluat!

On-line panoseuraa vain tekeytyy kuin yksinkertaisempi tarkoittaa tasalla-mutta se ei ole aina tapaus. Erinomainen uutinen on, että sinulla ei ole baari, jossa on mahdollista tavata 20 naista; verkossa on miljoonia tyttöjä. Voit etsiä ja tyydyttää tyttö, olet jatkuvasti etsivät baari-kuitenkin, sinun täytyy löytää hänet verkossa.

Olet fiksu, hauska, tietoinen yksilö, jolla on paljon tarjottavaa. On olemassa lukuisia ihmisiä, jotka ovat niin kiitollisia, että sinulla on nämä ominaisuudet (itselleni on vain yksi niistä). En epäile, sinun tulee täyttää joku merkittävä, onko se on-line tai off.
Olen ajatellut sinua ja olen täällä sinua varten.

Tunnet paljon paremmin, kun olet sijoittaa aikaa ja voimaa takaisin, suoraan paikkoja sekä oman elämän, joka tekee sinusta todella tuntuu hyvältä! Älä viettää aikaa verkossa, jos se tuntuu silmiinpistävää pääsi versus tiili seinän pintaan.

Views: 456

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service