Sinulla on yksi tavoite, ja alla on vain, kuinka saada ei - Seksiseuraa netistä

Tutkimuksen ulkonäkö, suostuttelua, sekä mikä tekee kumppanuuksilla työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating sovelluksia.

Jos seksiseuraa näyttää seksia.net ratkaisematon ongelma etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimässä), et ole ainoa.

Penkki Tutkimuksen Laitoksen tiedot, on havaittu, että vaikka yksilöiden lukumäärä käyttäen seksiseuraa palvelut laajenee ja myös osa yksilöiden, jotka olettaa se on erinomainen tapa konferenssi yksilöitä kasvaa-yli kolmannes henkilöitä, jotka raportti on internetissä dater ole itse mennyt ulos jonkun kanssa, he ovat tyytyväisiä online.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne kätevästi esti, väittää Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian ja myös Dean on Opettaja Arts, Sciences, sekä Design, College of Rochester. "On vanha sanonta, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-- ja luulen, että todella käyttää seksiseuraa."

Reis tutkimuksia sosiaalisen viestinnän ja myös muuttujia, jotka vaikuttavat määrä ja myös läheisyys meidän yhteyksiä. Hän coauthored 2012 review kirjoittaa-up, joka tutki vain, miten psykologia voi selventää joitakin seksiseuraa ominaisuudet.

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri pallo peli konferenssin joku todellinen elämän-ja myös joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä vihjata "on-line konferenssi," onko se kautta dating verkkosivuilla tai dating sovellus.).

"Yleensä tietää niistä ennen kuin itse täyttää," Reis sanoo henkilöitä koskevia sinua täyttämään verkossa. Olet ehkä lukenut lyhyen tili tai olet ehkä ollut suhteellisen kattava keskustelujen avulla tekstiä tai sähköpostitse.

Sekä samalla, kun tapaat henkilön offline-tilassa, voit tunnistaa paljon yksityiskohtia, että yksittäiset etukäteen (kuten silloin, kun saat perustettu kasvoi pal) tai ehkä tiedä hyvin vähän (jos, jotta valtion, voit mennä ulos jonkun kanssa olet tavannut lyhyesti baarissa).

"Konsepti seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen konsepti", sanoo Lara Hallam, tiedemies Jako Viestinnän Tutkijat College of Antwerp, jossa hän huolehtii hänen PhD vuonna suhde tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka huomasi, että ikä oli vain hyvämaineinen forecaster, mitä on tehty on-line daters extra todennäköisesti itse koota.).

"Ihmiset ovat itse aina hyödyntää middlemans, kuten äidit, läheiset ystävät, clergymans, tai ihmiset osallistujat, löytää sopiva kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa vaihtelee lähestymistapoja, jotka menevät edelleen takaisin kerroksia, yksityisyys merkitsi.

Jos tapaat henkilön kautta ystävä tai sukulainen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on menetelmä, hyödyllistä vahvistaa tiettyjä ominaisuuksia koskevat henkilö (fyysinen ilme, arvot, luonteen ominaisuudet, ja niin edelleen).

Hyvä ystävä ei välttämättä saada se oikea, mutta he ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa, he ajattelevat olet, kuten, Hallam toteaa. "Online daters edelleen olla verkossa ventovieraita, siihen asti, kunnes he tehdä päätös tyydyttää offline-tilassa.".

Samoin kuin on olemassa erityisiä piirteitä yksilön sekä mahdollinen kumppani, että et vain voi löytää ulos alkaen profiili tai chattailuun verkossa, Reis lisää: oletteko kommunikoida hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? Haluatko ottaa ilo one toisen henkilön yritys? Tehdä sinusta tuntuu, kuin olet paljon parempi ihminen, kun olet kanssa lukuisia muita yksittäisiä?

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se koskee tekeminen kumppanuus ovat vain ole helposti saatavilla profiilin," Reis väittää. (Tutkimus tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimuksen tuki, että tuollaiset periaatteet ovat erittäin tärkeitä yhteyksiä, sekä ennustavat yhteys menestykseen, hän toteaa.).

seksiseuraa on tapa avata ovet, tyydyttää ja päivämäärä ihmisiä, Reis sanoo. Ja yksi kohta sovellukset ja sivustot myös on valitsevat heille on, että kyky yksinkertaisesti auttaa sinua tyydyttää jopa enemmän ihmisiä.

Vaikka on olemassa rajoitettu lääketieteelliset tutkimukset, jotka ovat todella erityisesti arvioida seksiseuraa tuloksia, on vuosikymmenten tutkimus siitä, miksi suhteet toimivat ja mitä ajaa ihmiset yhdessä ensimmäinen paikka.

"Useimmat mitä voimme todeta koskevat seksiseuraa mistä tutkimuksessa on oikeasti enemmän arvailua kuin muunlaiset tutkimukset," Reis väittää.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine kirjan, jota varten hän sekä hänen coauthor pidetään lähes 4000 tutkimuksissa eri puolilla psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tiede, ja muita tekniikoita eteenpäin jopa sarjan standardit, miten luoda profiilin, miten valita puvut, ja myös vain miten lähestyä on-line-viestintään.

Asettaminen dating profiili tietyllä tavalla ei ole osoittaa vakuutuksen täyttää elämäsi rakkaus. Vielä Wildner on searchings varten tehdä käyttää joitakin muistutuksia siitä, miten jakaa tietoa oman ja myös tarkalleen, kuinka päättää, että ottaa riskin. "On pieniä hienouksia, jotka voivat tukea", hän väittää.

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri pallo peli konferenssin henkilön todellinen elämä-ja myös joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoita "online-kokous," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

Asettaminen dating profiili erityisellä tavalla, ei ole osoittaa vakuutuksen täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat tukea", hän väittää.

Views: 280

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service