Paikallistamiseen seksiseuraa verkossa ei tarvitse olla kova

Tutkimuksen kauneus, suostuttelua, ja mitä tekee kumppanuuksilla työ voi kertoa meille paljon siitä, miten treffisivu vertailu käyttää dating apps.

Jos seksiseuraa näyttääratkaisematon haaste etsiä "yksi" (tai kuka olet yrittää löytää), et ole yksin.

Pew-tutkimuskeskuksen tiedot on oikeastaan totesi, että vaikka eri yksilöiden hyödyntäen seksiseuraa ratkaisuja laajenee ja myös prosenttia ihmisistä, jotka uskovat se on erinomainen tapa konferenssi ihmiset kasvaa-suurempi kuin 3. henkilöitä, jotka raportti on-line dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa he tapasivat verkossa.

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, nopeasti estää, väittää Harry Reis, PhD, Psykologian Professori ja Dekaani on Opettaja Arts, Sciences, ja myös Engineering, University of Rochester. "On vanha sanonta, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja uskon, että todella laittaa seksiseuraa."

Reis tutkimuksia sosiaalisen viestinnän ja tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja läheisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 review kirjoittaa ylös, että analysoidaan, miten psykologia voi kuvailla joitakin seksiseuraa dynamiikkaa.

Jollain tapaa seksiseuraa on eri pallo peli kokouksessa henkilö todellisuudessa-ja jotenkin se ei ole. (Reis mainitsee, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoita "internet conference," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

"Yleensä on tietoa heille ennen kuin itse täyttää," Reis todetaan noin yksilöitä täyttää verkossa. Olet ehkä lukenut lyhyt profiili tai olet ehkä ollut melko huomattavaa keskusteluja kautta tekstiä tai sähköpostitse.

Ja myös samalla tavalla, kun tapaat jonkun offline-tilassa, et voi tietää paljon tietoa, että yksittäiset etukäteen (kuten silloin, kun olet valmis kasvoi pal) tai voit ymmärtää, hyvin vähän (jos, jotta väite, voit mennä ulos kanssa henkilö olet täyttänyt lyhyesti baarissa).

"Konsepti seksiseuraa ei ole uusi käsite," väittää Lara Hallam, tutkija Jako Vuorovaikutuksen Tutkimuksia Yliopistossa Antwerpenissa, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin tutkinto kumppanuus tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka sijaitsee ikä oli vain luotettava forecaster, mitä on tehty on-line daters paljon todennäköisemmin todella tavata.).

"Ihmiset ovat jatkuvasti hyödyntää middlemans, kuten äidit, kaverukset, clergymans, tai heimon jäsenet, löytää sopiva kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa vaihtelee tekniikoita, jotka menevät kauemmaksi ovat kerrokset nimettömänä mukanaan.

Jos olet tyydyttää henkilön avulla ystävä tai perheenjäsen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on hyödyllinen menetelmä vahvistaa erityisesti ominaisuudet siitä, että joku (fyysinen ilme, worths, persoonallisuuden attribuutteja, ja niin edelleen).

Kaveri ei välttämättä saada se oikea, kuitenkin he ovat edelleen asettaa sinut jonkun kanssa, he luulevat, että pidät, Hallam sanoo. "Online daters edelleen olla verkossa ventovieraita asti heti he päättävät tavata offline.".

Ja on olemassa tiettyjä kohtia, jotka koskevat henkilö-ja myös mahdollinen kumppani, että et vain voi löytää ulos alkaen profiili tai puhua verkossa, Reis lisää: oletteko vuorovaikutuksessa hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa?

"Niitä asioita, jotka oikeastaan väliä, kun se koskee liitäntä työ eivät vain ole helposti saatavilla profiili", Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimuksen tuki, että tällaiset periaatteet ovat välttämättömiä yhteyksiä, ja ovat ennustajat yhteys menestykseen, hän toteaa.).

seksiseuraa on tapa avata ovet, tyydyttää ja myös päivämäärä ihmisiä, Reis väittää. Sekä yksi asia, sovellukset sekä sivustot ovat valitsemalla ne on, että kapasiteetti vain tukea sinua täyttää enemmän ihmisiä.

Vaikka on olemassa rajoitettu lääketieteelliset tutkimukset, jotka ovat itse asiassa erityisen arvioida seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi yhteydet toimivat ja myös mikä ajaa ihmiset toistensa kanssa alkuperäisen paikka.

"Paljon, mitä emme voi valtion osalta seksiseuraa tutkimus tutkimus on itse asiassa enemmän ekstrapoloimalla muista lajitella tutkimuksia," Reis toteaa.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor ottaa huomioon lähes 4000 tutkimuksissa eri puolilla psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tiede, ja myös erilaisia muita self-valvontaa keksiä useita ohjeet miten perustaa profiilin, miten valita otteluissa, sekä tarkalleen miten tulla lähelle internet-viestinnän.

Asettaminen dating huomioon tietty menetelmä ei ole millään merkitsee vakuutuksen siitä, kokous elämäsi rakkaus. Mutta Wildner on tutkijat tarjoavat joitakin ohjeita, miten jakaa tietoa oman sekä miten päättää, että ottaa mahdollisuus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa", hän sanoo.

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri pallo peli kokouksessa joku todellisen elämän-sekä jollain tapaa se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "internet conference," onko se dating web-sivusto tai dating sovellus.).

Luoda jopa dating profiili tietyllä tavalla ei ole millään merkitsee vakuutuksen siitä, kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat tukea", hän sanoo.

Views: 400

Comment

You need to be a member of Whazzup-U to add comments!

Join Whazzup-U

Date/Time

Whazzup-u is a social network for all.

Badge

Loading…

Notes

Serious Spamming Issue

Dear members,

Google has detected serious user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 12, 2016 at 4:39am. Last updated by Kamsan Amin Apr 12, 2016.

User-generated spam

Dear members,

Google has detected user-generated spam on our site. Typically, this kind of spam is found on forum pages, guestbook pages, or in user profiles.

Time and time again, it has come to our attention that there have been a lot of excessive online marketing and spamming activities done on the site. We…

Continue

Created by Kamsan Amin Apr 21, 2015 at 11:03pm. Last updated by Kamsan Amin Aug 19, 2015.

Apply appropriate profile name and photo

Please take note that through our observation we have noticed that some members  have been using inappropriate profile names and photos.Therefore we would like to remind these members to please use proper human names and refrain from using business entity names or products labels. We would also like to advised members not to upload explicit photos, or contents and risked their account being suspended or even deleted. Please keep all contents at PG-13 level so that each and every member can…

Continue

Created by Network Admin May 8, 2013 at 3:32am. Last updated by Network Admin Aug 19, 2015.

Phyto Science Biz

Gofishtalk.com

Dunia Seram

Angler's File

Phyto Science Biz

Whazzup-U Mobile App

App for your Android device.

 

Scan The QR Code To Download

© 2019   Created by Shaipul Bahri.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service